Metaling Pro

LOADING
PREV
NEXT
http://metalingpro.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/58924101.jpg
http://metalingpro.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/47697902.jpg
http://metalingpro.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/329810paneli.jpg
http://metalingpro.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/983867paljena_zica.jpg
http://metalingpro.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/692432grifovano_pletivo.jpg

Proizvodno-uslužni program Metaling Pro obuhvata:

  • Standardni ekseri
  • Specijalni krovni ekseri
  • Panelne ograde
  • Paljena žica
  • Grifovano pletivo

Standardni ekseri

Sitni i građevinski ekseri, spiralni ekseri, ekseri za beton, ekseri od obojenih metala (mesing, bakar, aluminijum)

Detaljnije...

Specijalni krovni ekseri

Ekseri sa plastičnom kapom za talasaste krovne pokrivke, ekseri sa velikom glavom za šindru

Detaljnije...

Panelne ograde

Metaling Pro je u svoj prodajni program uvrstio panelne ograde razlicitih visina i debljina zice. Višestuka antikorozivna zaštita (Zn+PVC) obezbeđuje izuzetan kvalitet.

Detaljnije...

Paljena žica

Metaling Pro je u svoj proizvodni program uvrstio proizvodnju paljene (meke) zice precnika od 1.2mm do 3.1mm.

Detaljnije...

Grifovano pletivo

Metaling Pro je u svoj proizvodni program uvrstio grifovano pletivo vrhunskog kvaliteta od masinski oprane (ciste) zice.

Detaljnije...
utorak, 25 sep 2018

O Nama

El. pošta Štampa

Preduzeće Metaling Pro d.o.o je porodična firma sa sedištem u Užicu (Rebublika Srbija) osnovana 1987. godine. Firma je počela da radi sa proizvodnjom aluminijumske lamperije i aluminijumskih eksera. Tokom godina, Metaling Pro je rastao i postao ozbiljan proizvodjač eksera u Srbiji što je i danas naša osnovna delatnost. Smešteni smo u industrijskoj zoni u Užicu (Krčagovo) a u vlasništvu imamo dva proizvodna pogona i veliki magacinski prostor.

Metaling Pro je u svoj proizvodni program uvrstio i usluge brušenja spoljnih cilindricnih površna visoko preciznim brusilicama (centrales) i specijalizirao se zabrušenje tvrdog metala.

Sve naše eksere već nekoliko godina uspešno plasiramo na tržišta zapadne Evrope, Turske i Rusije a svakodnevno obogaćujemo bazu klijenata sa kojima saradjujemo.Metaling Pro je razvio različita pakovanja prema potrebama klijenata namenjena velikim  ''urad isam'' lancima prodavnica u zemlji i inostranstvu. Metaling Pro se usavršio za proizvodnju specijalnih eksera za krovove.  U svojoj ponudi pored standardnih eksera, nudimo i eksere sa plastičnom kapom (ONDULINE), eksere z asindru, čelične eksere za beton kao i eksere od obojenih metala (Aluminijum, Mesing, Bakar).

Zbog proširivanja obima proizvodnje i raznovrsnosti proizvoda, Metaling Pro je investirao u mašine i ovladao procesom galvanskog cinkovanja. Svu našu robu po zahtevu klijenta možemo površinski zaštititi visokokvalitetnim cinkovanjem uz konstantnu kontrolu kvaliteta. Takodje vrsimo i uslugu cinkovanja za druge firme.Metaling Pro se fokusira na dodatnu obradu eksera kao i na unapredjenje pakovanja. U proizvodni program su uvrštene mašine koje prave navoje na ekserima radi boljeg držanja  eksera u podlozi.